Zavarovanje intelektualne lastnine

18
jan

Zavarovanje intelektualne lastnine

Storitev PRVA i je namenjena inovativnim malim in srednjim podjetjem s tržno zanimivimi proizvodi, ki želijo ugotoviti, kaj vse lahko zavarujejo kot svojo intelektualno lastnino in kakšne prednosti jim to lahko prinese.


V sodelovanju z Evropskim patentnim uradom URSIL izvaja projekt Prva informacija o intelektualni lastnini (s poudarkom na industrijski lastnini), ki je namenjena inovativnim malim in srednjim podjetjem brez izkušenj na tem področju.


V današnjem času, ki ga zaznamujeta vse bolj dinamična tržna konkurenca in globalizacija, postaja intelektualna lastnina ključen element razvoja in konkurenčne prednosti. Mala in srednja podjetja so inovativna, vendar svojega znanja pogosto ne varujejo in lahko posledično hitro izgubijo potencialno prednost na trgu, saj konkurenti nemalokrat brez posledic prevzemajo njihovo znanje. S storitvijo PRVA i želi URSIL skupaj z vami poiskati možnosti in načine varovanja vašega znanja s pravicami intelektualne lastnine.


Z obiskom strokovnjaka in pogovorom z osebo v vašem podjetju, ki dobro pozna podjetje in njegovo razvojno vizijo, boste pridobili nova ali dodatna znanja o tem, kako lahko s pravilno uporabo intelektualne lastnine izboljšate vaš poslovni rezultat in si zagotovite prednost pred konkurenco.


Po razgovoru vam bomo na podlagi pridobljenih informacij in našega znanja izdelali poročilo, kjer bodo poleg ugotovljenega trenutnega stanja glede intelektualne lastnine vašega podjetja navedena tudi konkretna priporočila o možnostih za njeno varstvo. Poročilo vam bomo pri naslednjem obisku na kratko predstavili in vam odgovorili na morebitna vprašanja.


Storitev je brezplačna, zato izkoristite priložnost, ki vam jo ponujamo. Od vas zahteva le nekaj časa. Investirajte v ta čas! Pridobljene nove informacije in novo znanje lahko pomenijo prednost pred konkurenco.


Za dodatne informacije sem dosegljivi tudi na telefonu 01 620 31 77 ali mobilnem telefonu 031 383 244 (vodja storitve g. Stanislav Kaluža).


Več o storitve preberite na spodnji povezavi.

Vas zanima več o novici ˝Zavarovanje intelektualne lastnine˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt neposredno.

Bodite obveščeni

Pripravljamo tedenske e-novice, s katerimi obveščamo o najpomembnejših aktivnostih.

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.