Zaprtje Vavčerja za digitalni marketing in Vavčerja tržne raziskave

08
mar

Zaprtje Vavčerja za digitalni marketing in Vavčerja tržne raziskave

Slovenski podjetniški sklad je v 12.02.2021 v Ur.l.RS št. 21/2021 in na svoji spletni strani ponovno aktiviral 13 vavčerskih pozivov, preko katerih lahko podjetja pridobijo nepovratna sredstva v višini od 300,00 EUR do 9.999,99 EUR in jih koristijo za različne namene.
 
Tudi letos je s strani podjetij izkazan velik interes po koriščenju vavčerjev. Povpraševanje po nekaterih že krepko presega razpoložljiva sredstva, zato je Slovenski podjetniški sklad v petek, 5. marca 2021, objaviti zaprtje dveh vavčerjev, in sicer: Vavčer za digitalni marketing in Vavčer za tržne raziskave.
 
Zaradi omejenih sredstev, ki so podjetjem na razpolago v letu 2021 preko finančnih spodbud malih vrednosti – Vavčerjev in hkrati zaradi velikega povpraševanja, bo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v prihodnjih mesecih skušalo zagotoviti dodatna sredstva za vavčerje. Tako bodo vavčerji, ki jih bo potrebno zaradi pomanjkanja sredstev zapreti v prvi polovici leta, predvidoma ponovno na voljo v drugi polovici leta 2021.

Vas zanima več o novici ˝Zaprtje Vavčerja za digitalni marketing in Vavčerja tržne raziskave˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt neposredno.

Bodite obveščeni

Pripravljamo tedenske e-novice, s katerimi obveščamo o najpomembnejših aktivnostih.

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.