Vavčer za digitalni marketing tokrat na voljo za socialna podjetja

04
apr

Vavčer za digitalni marketing tokrat na voljo za socialna podjetja

Slovenski podjetniški sklad je dne, 1. 4. 2022, objavlil Javni poziv Vavčer za digitalni marketing iz sredstev ReactEU, katerega bodo lahko koristila zgolj samo socialna podjetja s sedežem v Republiki Sloveniji, ki so se preoblikovala po Zakonu o socialnem podjetništvu in opravljajo gospodarske dejavnosti (Uradni list RS, št. 20/11, 90/14 – ZDU-1I in 13/18).

Za prijavitelje bo na voljo skupno 300.000,00 EUR oz. skladno s proračunskimi zmožnostmi.

Namen vavčerja ostaja isti kot pri klasičnem vavčerju za digitalni marketing. Le da tokrat želijo spodbuditi socialna podjetja k uvajanju digitalnega marketinga za povečanje konkurenčnosti, dodane vrednosti in prihodkov.

V praksi pa to pomeni sofinanciranje do 60 % upravičenih stroškov za izdelavo novih spletnih strani, novih mobilnih aplikacij, lastnih spletnih trgovin ali lastnih rezervacijskih platform. 

Višina nepovratnih sredstev v okviru tega javnega poziva znaša od 500 EUR do 2.500 EUR za posamezno aktivnost oz. do največ 7.500 EUR na prijavitelja.

Za brezplačne informacije in brezplačno pomoč pri pripravi vloge smo prijaviteljem na voljo svetovalci SPOT Svetovanja JV Slovenija. 

Dodatne informacije v zvezi s pripravo vlog in pojasnila k pozivni dokumentaciji so prijavitelju dosegljive na podlagi pisnega zaprosila, posredovanega na elektronski naslov vavcer@podjetniskisklad.si in na spodnji povezavi.


Vas zanima več o novici ˝Vavčer za digitalni marketing tokrat na voljo za socialna podjetja˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt neposredno.

Bodite obveščeni

Pripravljamo tedenske e-novice, s katerimi obveščamo o najpomembnejših aktivnostih.

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.