Vabilo na poslovni forum in B2B sestanke z bolgarskimi podjetji

28
mar

Vabilo na poslovni forum in B2B sestanke z bolgarskimi podjetji

SPIRIT Slovenija v sodelovanju z BSMEPA (Bulgarian SME promotion agency) in Veleposlaništvom Republike Bolgarije v Sloveniji organizira vhodno gospodarsko delegacijo, v okviru katere bo organiziran poslovni forum in individualni poslovni razgovori med bolgarskimi in slovenskimi podjetji.

Dogodek, katerega namen je povečanje poslovnega sodelovanja med slovenskimi in bolgarskimi podjetji, bo potekal v torek 5. aprila 2022 na Celjskem sejmišču v Modri dvorani 1, s pričetkom ob 15. uri.

Vsi prijavljeni udeleženci foruma oz. individualnih sestankov bodo imeli prost vstop na Mednarodni industrijski sejem v Celju.

Vabijo vsa zainteresirana slovenska podjetja, da svoj interes za udeležbo na dogodku potrdite preko elektronske prijavnice.

Rok za prijavo na dogodek in bilateralne razgovore je 4. april 2022 do 10:00 ure.

Kotizacije ni.

Dodatne informacije:
SPIRIT Slovenia: Tina Lukan, e-mail: tina.lukan@spiritslovenia.si, tel: 01/5309-826      


Prijava in program na spodnji povezavi.

Vas zanima več o novici ˝Vabilo na poslovni forum in B2B sestanke z bolgarskimi podjetji˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt neposredno.

Bodite obveščeni

Pripravljamo tedenske e-novice, s katerimi obveščamo o najpomembnejših aktivnostih.

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.