Usposabljanja ABC podjetništva 2023

07
feb

Usposabljanja ABC podjetništva 2023

Na 50-urno usposabljanje ABC podjetništva so vabljeni podjetnice in podjetniki začetniki ter potencialne podjetnice in podjetniki. Namen usposabljanja je udeležence opolnomočiti s strokovnimi vsebinami na začetku podjetniške poti.

V okviru usposabljanja se udeleženci seznanijo s petimi za podjetnike začetnike pomembnimi tematikami:


Za podjetnice opravljeno usposabljanje predstavlja prvo stopničko na poti do kandidiranja na natečaj za finančno spodbudo v višini 3.000 eur, ki bo – glede na objavo SPIRIT-a - objavljen konec aprila letos in bo enak lanskemu natečaju. Naj spomnimo, da SPIRIT z razpisom nagrajuje 100 najboljših predstavljenih poslovnih modelov podjetnic začetnic, in sicer tistih, ki so oz. bodo podjetje ustanovile v tekočem ali preteklem letu (torej v letih 2022 ali 2023 – do izteka roka za prijavo na javni razpis). Samozaposlitev ni pogoj za pridobitev finančne spodbude, torej je le-ta namenjena tudi podjetnicam, ki so oz. bodo odprle »popoldanski s.p.«.

Usposabljanja, ki bodo potekala on-line, bo izvajalo pet večjih točk SPOT Svetovanje, termine usposabljanj in več informacij najdete na spodnjih povezavah:

Nekatere SPOT točke pričnejo z usposabljanjem že 14. februarja 2023, zato vsi zainteresirani ne odlašajte s prijavami.


Vas zanima več o novici ˝Usposabljanja ABC podjetništva 2023˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt neposredno.

Bodite obveščeni

Pripravljamo tedenske e-novice, s katerimi obveščamo o najpomembnejših aktivnostih.

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.