Zaradi ogromnega povpraševanja Slovenski podjetniški sklad zapira Vavčer za digitalni marketing

09
feb

Zaradi ogromnega povpraševanja Slovenski podjetniški sklad zapira Vavčer za digitalni marketing

S strani podjetij se je tudi tokrat izkazal ogromen interes po koriščenju nepovratnih sredstev za izdelavo novih spletnih strani, novih mobilnih aplikacij, lastnih spletnih trgovin ali lastnih rezervacijskih platform, saj je SPS samo v eni uri prejel več kot 1.400 vlog.

Kot je bilo navedeno že v pozivni dokumentaciji javnega poziva, Sklad na podlagi večletnih izkušenj izvajanja tega javnega poziva ocenjuje, da za odobritev 3.300.000,00 EUR vavčerjev, kolikor znaša vrednost objavljena po tem javnem pozivu, zadostuje med 900 in 950 vlog.

Do sedaj prejete vloge že presegajo kvoto razpoložljivih sredstev za ta javni poziv.

SPS je na ePortalu že zaustavil prejemanje vlog, v petek, 11. 2. 2022 pa bo v Uradnem listu objavljeno tudi zaprtje javnega poziva.


Vas zanima več o novici ˝Zaradi ogromnega povpraševanja Slovenski podjetniški sklad zapira Vavčer za digitalni marketing˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt neposredno.

Bodite obveščeni

Pripravljamo tedenske e-novice, s katerimi obveščamo o najpomembnejših aktivnostih.

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.