Slovenski podjetniški sklad  je objavil dva razpisa in javni poziv

18
okt

Slovenski podjetniški sklad je objavil dva razpisa in javni poziv

Slovenski podjetniški sklad je v petek, 15. 10. 2021 objavil dva javna razpisa in javni poziv.


P7-4 2021 - COVID Mikrokrediti

Namen produkta je neposredno zagotavljanje ugodnih virov financiranja mikro, malim in srednje velikim podjetjem lociranim na VZHODNI REGIJI ter zagotoviti hitro in ugodno financiranje za omilitev posledic epidemije nalezljive bolezni COVID-19 na gospodarstvo. Slovenski podjetniški sklad je za zapolnitev kvote, objavil izravnalni razpis za dodatnih 1 mio EUR mikrokreditov. 

Več o razpisu najdete na naslednji povezavi: https://podjetniskisklad.si/sl/novice-in-objave/novice/sporocila-za-javnost/814-za-vzhodno-kohezijsko-regijo-dodatno-na-voljo-se-1-mio-eur-mikrokreditov


P7CV 2021 COVID - Krediti organizatorjem potovanj 

Namen ugodnega kredita je zagotoviti hitro in ugodno financiranje za poplačilo terjatev potrošnikov iz naslova plačil za pogodbe o paketnem potovanju iz 5. odstavka 101.a člena ZIUZEOP s strani organizatorjev potovanj.

Več o razpisu najdete na naslednji povezavi: https://podjetniskisklad.si/sl/novice-in-objave/novice/sporocila-za-javnost/815-razpis-za-ugodne-kredite-organizatorjem-potovanj


Vavčer za pridobitev certifikatov 

Namen vavčerja spodbuditi podjetja k pridobitvi certifikatov oziroma pridobitvi novih sistemov vodenja, proizvodov, procesov, storitev in vzdrževanja certifikatov za sisteme vodenja, proizvodov, procesov in storitev, s čemer se bo povečala njihova konkurenčnost, možnost širitve na tuje trge, dvig kakovosti poslovanja oz. izdelkov in dodana vrednost oz. prihodki od prodaje. Najmanjša spodbuda znaša 1.000,00 EUR, največja pa 9.999,99 EUR.

Več o javnem pozivu najdete  na naslednji povezavi: https://podjetniskisklad.si/sl/novice-in-objave/novice/sporocila-za-javnost/813-na-voljo-vavcer-za-pridobitev-certifikatov


Vas zanima več o novici ˝Slovenski podjetniški sklad je objavil dva razpisa in javni poziv˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt neposredno.

Bodite obveščeni

Pripravljamo tedenske e-novice, s katerimi obveščamo o najpomembnejših aktivnostih.

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.