Objavljen je seznam SKUPINSKIH PREDSTAVITEV slovenskega gospodarstva na MEDNARODNIH SEJMIH v tujini v letu 2021

21
apr

Objavljen je seznam SKUPINSKIH PREDSTAVITEV slovenskega gospodarstva na MEDNARODNIH SEJMIH v tujini v letu 2021

V letu 2021 bo SPIRIT Slovenija, javna agencija organizirala skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na osmih mednarodnih sejmih v tujini, od tega na dveh mednarodnih sejmih s področja lesnopredelovalne industrije. Seznam sejmov se bo še dopolnjeval.

V okviru skupinskih predstavitev na mednarodnih sejmih SPIRIT Slovenija krije stroške neopremljenega razstavnega prostora, zakupa tehničnih priključkov in vpisa v katalog. Poleg tega se s sejmišči dogovarja za najboljšo možno lokacijo razstavnega prostora, poskrbi za najem tehničnih priključkov in vpis razstavljavcev v katalog in podjetjem svetuje, kako se na sejemsko predstavitev kar najbolje pripraviti. Podjetja krijejo stroške postavitve stojnice, službenih poti zaposlenih in prisotnosti osebja na stojnici.

Vas zanima več o novici ˝Objavljen je seznam SKUPINSKIH PREDSTAVITEV slovenskega gospodarstva na MEDNARODNIH SEJMIH v tujini v letu 2021˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt neposredno.

Bodite obveščeni

Pripravljamo tedenske e-novice, s katerimi obveščamo o najpomembnejših aktivnostih.

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.