Slovenski podjetniški sklad razveljavlja javni poziv REVAV-8-Vavčer za digitalni marketing

01
feb

Slovenski podjetniški sklad razveljavlja javni poziv REVAV-8-Vavčer za digitalni marketing

Slovenski podjetniški sklad obvešča zainteresirano javnost, da so zaradi tehničnih težav in zagotavljanja enakopravnosti pri obravnavi vlog, primorani razveljaviti javni razpis REVAV-8-Vavčer za digitalni marketing, objavljen v Uradnem listu RS št. 11/2022 dne 28. 1. 2022.

Prijava za navedeni javni poziv poteka preko ePortala, le-ta pa se direktno povezuje z Ajpes sistemom za prenos podatkov o prijaviteljih. Zaradi posegov na Ajpes-ovi informacijski infrastrukturi konec preteklega tedna je prišlo do nepredvidenih težav.

Javni poziv za vavčer za digitalni marketing se ZAPIRA (razveljavlja), ponovno bo objavljen po vzpostavitvi normalnega povezovanja med informacijsko podporo, potrebno za oddajo vloge v ePortal SPS in Ajpes-ovega IT sistema.

Za nevšečnosti se SPS opravičuje vsem, ki so vlogo že oddali, kot tudi tistim, ki je niso mogli oddati.

Vas zanima več o novici ˝Slovenski podjetniški sklad razveljavlja javni poziv REVAV-8-Vavčer za digitalni marketing˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt neposredno.

Bodite obveščeni

Pripravljamo tedenske e-novice, s katerimi obveščamo o najpomembnejših aktivnostih.

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.