PROGRAM EWA (Empowering Women in Agrifood) PRVIČ V SLOVENIJI

12
maj

PROGRAM EWA (Empowering Women in Agrifood) PRVIČ V SLOVENIJI

PROGRAM EWA (Empowering Women in Agrifood) PRVIČ V SLOVENIJI – NE ZAMUDITE PRILOŽNOSTI!


EWA program bo podprl deset žensk pri razvoju njihovega podjetja ali podjetniške ideje s področja agroživilskega sektorja. 
Prijava na program EWA 2023 poteka preko obrazca, ki je na voljo do vključno 31. 5. 2023. 

Kaj je glavni cilj programa EWA?

Glavni cilj programa je opolnomočiti ženske predstavnice v agroživilskem sektorju, odpraviti vrzel med spoloma in podpreti inovativne podjetniške ideje. Izbrane kandidatke boste šest mesecev preko različnih izobraževanj in mentoriranj, ki vsa potekajo v slovenskem jeziku, dobivale podporo za razvoj svoje podjetniške ideje. Imele boste dostop do vlagateljev in strokovnjakov, da boste lahko razvile podjetniško idejo ali obstoječe podjetje dvignile na višjo raven. Udeleženke boste imele tudi priložnost osvojiti do 10.000 EUR. 


Vabljene na online informativni dan

Pridružite se nam na informativnem srečanju in predstavitvi programa, ki bo v sredo 17. 5. 2023 ob 17:00, kjer bomo predstavili program EWA in odgovorili na vaša vprašanja in pomisleke. 

Vas zanima več o novici ˝PROGRAM EWA (Empowering Women in Agrifood) PRVIČ V SLOVENIJI˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt neposredno.

Bodite obveščeni

Pripravljamo tedenske e-novice, s katerimi obveščamo o najpomembnejših aktivnostih.

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.