Priložnost za mlade podjetnike: MobiliseSME

28
jan

Priložnost za mlade podjetnike: MobiliseSME

BSC Kranj izvaja projekt MobiliseSME.

Projekt omogoča, da za 1 – 6 mesecev, pošljete svojega zaposlenega na izmenjavo v tujo (sorodno) organizacijo ali za isto obdobje dobite delavca iz tujega podjetja

Bivanje v tujini je sofinancirano s strani projekta (pavšalni znesek glede na državo bivanja med 530 in 1100 €/mesec). 

Cilj projekta je okrepitev mednarodnega sodelovanja, pridobivanje izkušenj zaposlenih in prilagajanje poslovnim izzivom.

BSC Kranj pomaga poiskati partnerska podjetja, program pa sofinancira začasno bivanje vašega zaposlenega v tujini.

Glavni namen programa je podpreti delodajalce in zaposlene (tudi menedžerje, (so)lastnike podjetji, samozaposlene, odvetnike, notarje, računovodje, revizorje, zdravnike, farmacevte, psihologe, arhitekte, inženirje,…) k pridobivanju mednarodnih izkušenj, čezmejnem povezovanju, gradnji kompetenc in dvigu konkurenčnosti.

Preprosto povedano… »Tine, ki odhaja v Lizbono, bo za pol leta domačo pot do službe zamenjal za mednarodno izkušnjo, nova spoznanja in osvojil nove načine poslovanja«. Pridobljene izkušnje bo nato lahko uporabil pri svojem delu v domačem podjetju ter hkrati pripomogel k okrepitvi mednarodnega sodelovanja in k prilagajanju poslovanja izzivom, ki prihajajo.

Več informacij najdete na spletni strani projekta.

Vas zanima več o novici ˝Priložnost za mlade podjetnike: MobiliseSME˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt neposredno.

Bodite obveščeni

Pripravljamo tedenske e-novice, s katerimi obveščamo o najpomembnejših aktivnostih.

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.