Predstavite se mreži svetovno znanih nemških korporacij!

07
jan

Predstavite se mreži svetovno znanih nemških korporacij!

Ste podjetje, ki razvija oz. je razvilo novo tehnološko rešitev na področju INDUSTRIJE 4.0 (avtomatizacija in robotizacija, simulacija, analiza podatkov, senzorske tehnologije, proizvodne tehnologije) ali na področju PAMETNIH MEST (mobilnost in logistika, energija, gradnja in zgradbe, geo-podatkovne storitve, okolje in trajnostne tehnologije)?

Skupaj s Pomurskim tehnološkim parkom vas vabimo, da izkoristite edinstveno priložnost in svojo rešitev predstavite mreži svetovno znanih nemških korporacij

Spletne prijave v angleškem jeziku zbirajo do 10. februarja 2021. Prijava je zelo enostavna. Obenem vam osebje PTP po potrebi nudi osebne konzultacije glede priprave vloge na poziv za INDUSTRIJO 4.0 (Agile Manufacturing). 


Vas zanima katere korporacije sodelujejo v programu? Kaj vse ponujajo in kako se prijaviti? 

Več informacij o pozivu za INDUSTRIJO 4.0 najdete tukaj: http://p-tech.si/en/1st-open-call-scaleup4europe-am/

Več informacij o pozivu za PAMETNA MESTA najdete tukaj: https://scaleup4.eu/scaleup-labs/smart-region/

Vas zanima več o novici ˝Predstavite se mreži svetovno znanih nemških korporacij!˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt neposredno.

Bodite obveščeni

Pripravljamo tedenske e-novice, s katerimi obveščamo o najpomembnejših aktivnostih.

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.