Slovenski podjetniški sklad ponovno objavlja Vavčer za digitalni marketing

07
feb

Slovenski podjetniški sklad ponovno objavlja Vavčer za digitalni marketing

Slovenski podjetniški sklad je v petek,, 04.02.2022, ponovno objavil Javni poziv Vavčer za digitalni marketing iz sredstev ReactEU z novo oznako RVAV8 - Vavčer za digitalni marketing.

🆕𝙊𝘿𝘿𝘼𝙅𝘼 𝙑𝙇𝙊𝙂 𝙥𝙖 𝙗𝙤 𝙢𝙤𝙯̌𝙣𝙖 𝙤𝙙 9. 2. 2022 𝙉𝘼𝙋𝙍𝙀𝙅‼️

Vavčer bodo lahko koristila mikro, mala in srednje velika podjetja, ki so organizirana kot d.o.o., s.p., zadruge ali socialna podjetja, ki so se preoblikovala po Zakonu o socialnem podjetništvu in opravljajo gospodarske dejavnosti. 

Za prijavitelje bo na voljo 3,3 mio EUR.

Namen vavčerja ostaja enak, podjetja želimo spodbuditi k uvajanju digitalnega marketinga za povečanje konkurenčnosti, dodane vrednosti in prihodkov. V praksi pa to pomeni, da gre za sofinanciranje do 60 % upravičenih stroškov za izdelavo novih spletnih strani, novih mobilnih aplikacij, lastnih spletnih trgovin ali lastnih rezervacijskih platform. Višina nepovratnih sredstev v okviru tega javnega poziva znaša od 500 EUR do 2.500 EUR za posamezno aktivnost oz. do največ 7.500 EUR na prijavitelja.


Več o vavčerju in prijavi najdete na spodnji povezavi.


Vas zanima več o novici ˝Slovenski podjetniški sklad ponovno objavlja Vavčer za digitalni marketing˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt neposredno.

Bodite obveščeni

Pripravljamo tedenske e-novice, s katerimi obveščamo o najpomembnejših aktivnostih.

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.