Ob predsedovanju Slovenije Svetu Evropske unije se brezplačno predstavite v Digitalnem središču Slovenije - Tehnologija za ljudi

12
jul

Ob predsedovanju Slovenije Svetu Evropske unije se brezplačno predstavite v Digitalnem središču Slovenije - Tehnologija za ljudi

V času predsedovanja Slovenije Svetu Evropske unije (Svet EU) od 1. julija do konca decembra 2021 v BTC City Ljubljana izkoristite unikatno priložnost in se brezplačno predstavite.

Tematska področja predstavitev: digitalizacija, umetna inteligenca, robotika, družba 5.0, kibernetska varnost, HCP, inovativne tehnologije, inovacije, mobilnost, energetika, pametna mesta in skupnosti, trajnostna družba in gospodarstvo.

 

Namen, cilj in predmet poziva

DIH Slovenija želi z nefinančno pomočjo vzpodbuditi sodelovanje podjetij na predstavitvenem delu DIGITALNEGA SREDIŠČA SLOVENIJE – TEHNOLOGIJA ZA LJUDI, ki bo namenjeno prikazu naprednih tehnoloških rešitev slovenskih in mednarodnih podjetij, s poudarkom na razvoju družbe 5.0, digitalizacije, robotike in inovacij, umetne inteligence, HPC, kibernetske varnosti in drugih inovativnih tehnologij in rešitev. Sejemske oz. reprezentativne površine bodo omogočale prikaze/predstavitve rešitev/prototipov/produktov/storitev s področja naprednih tehnologij in bodo v samem središču dogajanja in zbiranja (mednarodne) poslovne javnosti, stroke, državnih institucij in druge zainteresirane javnosti.
 

PAKET – MSP (MIKRO, MALA IN SREDNJA PODJETJA):

Trajanje: 6 dni

Cena paketa: brezplačno preko sheme de minimis v obliki nefinančne pomoči oziroma 1.050,40 € + DDV za podjetja, ki so v zadnjih treh letih že prejela več kot 200.000 € državne pomoči*.


Prijava

Prijavitelj/prejemnik:

  • se prijavi na poziv prek spletne platforme;
  • prek platforme izbere mesec in želen teden gostovanja v razstavnem prostoru;
  • prek platforme navede opis podjetja in razloge za predstavitev na digitalnem razstavišču;
  • je upravičen do maksimalnega zneska pomoči v višini 1281,48 EUR (DDV je vključen).
Več o pozivu in prijavi najdete na spodnji povezavi.

Vas zanima več o novici ˝Ob predsedovanju Slovenije Svetu Evropske unije se brezplačno predstavite v Digitalnem središču Slovenije - Tehnologija za ljudi˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt neposredno.

Bodite obveščeni

Pripravljamo tedenske e-novice, s katerimi obveščamo o najpomembnejših aktivnostih.

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.