Javno povabilo podjetjem za udeležbo na sejmu IBEX

10
feb

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na sejmu IBEX

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu IBEX, ki bo potekal od 29. septembra do 1. oktobra 2020 v Tampi, Florida, ZDA. Sejem IBEX za podjetja, ki želijo vstopiti na trg rekreativne navtične industrije v ZDA, predstavlja enega osrednjih dogodkov na tem področju, ki se jih je vredno udeležiti.

Sejem IBEX ponuja odlično priložnost za promocijo in predstavitev novih izdelkov in tehnologij, vstop v sistem dobaviteljev OEM za navtično industrijo, krepitev in vzposatvitev novih poslovnih stikov ter opazovanje novih trendov v navtični idustriji.

Zadnji rok za prejem elektronske prijave na SPIRIT Slovenija, javna agencija je petek, 6. marec 2020.

Vas zanima več o novici ˝Javno povabilo podjetjem za udeležbo na sejmu IBEX˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt neposredno.

Bodite obveščeni

Pripravljamo tedenske e-novice, s katerimi obveščamo o najpomembnejših aktivnostih.

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.