Javno povabilo podjetjem za udeležbo na na sejmu ELECTRONICA

10
feb

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na na sejmu ELECTRONICA

Sejem ELECTRONICA je namenjen predstavitvi izdelkov in komponent področja elektronike in elektrotehnike. Produktne skupine izdelkov so polprevodniške komponente in vezja (PCB), mikro in nanosistemi (MEMS), sistemska oprema, elektromehanske komponente, ED/EDA oprema, periferna oprema, pasivne komponente, senzorji, vgnezdemi sistemi, oprema za meritve in napajanje, hibridne komponente.

Končno razporeditev podjetij na skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Skupinska stojnica bo konstrukcijsko in grafično poenotena. Postavitev skupinske stojnice bo izvedel skupen izvajalec postavitve, ki ga izberejo podjetja.

Zadnji rok za prejem elektronske prijave na SPIRIT Slovenija, javna agencija je petek, 6. marec 2020.

Za dodatne informacije lahko pokličete g. Matjaža Rovana na tel. št.: 01 53 09 828, e-pošta: matjaz.rovan@spiritslovenia.si.

Vas zanima več o novici ˝Javno povabilo podjetjem za udeležbo na na sejmu ELECTRONICA˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt neposredno.

Bodite obveščeni

Pripravljamo tedenske e-novice, s katerimi obveščamo o najpomembnejših aktivnostih.

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.