Izpolnjevanje pogoja PCT za obiskovalce in udeležence na dogodkih

08
sep

Izpolnjevanje pogoja PCT za obiskovalce in udeležence na dogodkih

Vlada Republike Slovenije je 4. 9. 2021 sprejela Odlok o načinu izpolnjevanja pogoja PCT (preboleli, cepljeni in testirani) za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2 (v nadaljevanju: Odlok), ki je bil v Uradnem listu Republike Slovenije objavljen  6. 9. 2021 in velja prav tako od  6. 9. 2021 dalje. Določbe navedenega odloka vplivajo tudi na poslovanje SPOT Svetovanja JV Slovenija.

Obiskovalci in uporabniki storitev SPOT Svetovanja JV Slovenija morajo izpolnjevati pogoj PCT. Pogoj se dokazuje s potrdilom o prebolelosti, potrdilom o cepljenju ali negativnim testom (ne starejši od 48 ur - HAG test ali 72 ur PCR test).

Samotestiranje ni dovolj za izpolnjevanje pogoja.

Na vhodu objekta, kjer imamo prostore (Podbreznik 15, Novo mesto) smo izobesili obvestilo s katerim opozarjamo obiskovalce, da morajo ta pogoj izpolnjevati. Preverjanje PCT bo potekalo na recepciji objekta s strani receptorja.

Vas zanima več o novici ˝Izpolnjevanje pogoja PCT za obiskovalce in udeležence na dogodkih˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt neposredno.

Bodite obveščeni

Pripravljamo tedenske e-novice, s katerimi obveščamo o najpomembnejših aktivnostih.

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.