eTranslation iz programa za digitalno Evropo

22
apr

eTranslation iz programa za digitalno Evropo

Evropska komisija je za mikro, mala in srednja podjetja (MSP) v Evropi pripravila storitev strojnega prevajanja eTranslation iz programa za digitalno Evropo.


MSP lahko zdaj eTranslation uporabljajo za natančne strojne prevode navadnih besedil ali dokumentov med vsemi uradnimi jeziki EU, islandščino, norveščino, ruščino, kitajščino, turščino in japonščino, dodani pa bodo še drugi jeziki.


Izberete lahko celo področje izvirnega besedila, na primer zdravje ali sodstvo, tako da bodo bolje upoštevane jezikovne posebnosti vašega sektorja. eTranslation prevede besedilo iz kakršne koli datoteke, ne da bi spremenil slike ali oblikovanje, po prenosu pa lahko iz sistema izbrišete vse prevedene podatke in zagotovite njihovo zaupnost.


In kar je najpomembnejše, eTranslation je brezplačen, preprost za uporabo in varen.

Vas zanima več o novici ˝eTranslation iz programa za digitalno Evropo˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt neposredno.

Bodite obveščeni

Pripravljamo tedenske e-novice, s katerimi obveščamo o najpomembnejših aktivnostih.

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.