Conference »Business Opportunities in Slovenia«

24
okt

Conference »Business Opportunities in Slovenia«

Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj z Rokometno Zvezo Slovenije organizira športno-poslovno konferenco »Business Opportunities in Slovenia«, ki bo potekala med 2.11. in 4.11.2022 v Grand Hotelu Union, Ljubljana, Slovenija pred pričetkom največjega ženskega športnega tekmovanje v zgodovini Republike Slovenije, Evropskim prvenstvom za ženske v rokometu (Women's EHF EURO 2022), ki je obenem tudi največji športni dogodek v Sloveniji v letošnjem letu.


Udeležbo na dogodku potrdite preko registracijskega obrazca na spletni strani konference do 27.oktobra 2022 https://conference.playwithheart.eu/ . Program konference pošiljamo v prilogi.

Prestižna mednarodna športna tekmovanja so izjemen potencial za mreženje, za nove poslovne priložnosti, za mednarodna poslovna sodelovanja ter promocijo športa in Slovenije kot turistične destinacije.

Vzporedno se bo ob boku konference odvijal tudi razstavno - podjetniški del, ki je zasnovan kot predstavitev priložnosti za poslovna sodelovanja s Slovenijo, mreženje ter B2B med slovenskimi in tujimi podjetji.

Povezava do »B2B online matching platform« za podjetja bo objavljena v začetku naslednjega tedna na spletni strani konference https://conference.playwithheart.eu/

Vas zanima več o novici ˝Conference »Business Opportunities in Slovenia«˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt neposredno.

Bodite obveščeni

Pripravljamo tedenske e-novice, s katerimi obveščamo o najpomembnejših aktivnostih.

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.