2. javni razpis za vključitev v projekt Podjetno nad izzive - PONI JV Slovenija

25
nov

2. javni razpis za vključitev v projekt Podjetno nad izzive - PONI JV Slovenija


Projekt PONI JV Slovenija je model podjetniškega usposabljanja, v okviru katerega potencialni podjetniki v štirih mesecih razvijejo in realizirajo svojo podjetniško idejo. To dosežejo s pomočjo vključitve v celostni program podjetniških usposabljanj ter z zagotovljeno mentorsko, svetovalno in finančno podporo. Posebnost projekta je redna zaposlitev udeležencev projekta za čas trajanja programa (4 mesece) v Razvojnem centru Novo mesto.

Druga skupina dvanajstih udeležencev bo usposabljanje predvidoma pričela v mesecu januarju 2021. Prijave zainteresiranih kandidatov zbirajo do ponedeljka 21. 12. 2020.

Dodatne informacije dobite na Razvojnem centru Novo mesto na tel. 041 325 722 ali preko elektronske pošte na naslov vesna.colic@rc-nm.si.

Projekt financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.


Vas zanima več o novici ˝2. javni razpis za vključitev v projekt Podjetno nad izzive - PONI JV Slovenija˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt neposredno.

Bodite obveščeni

Pripravljamo tedenske e-novice, s katerimi obveščamo o najpomembnejših aktivnostih.

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.