1. POSLOVNA URGENCA v SLOVENIJI

17
sep

1. POSLOVNA URGENCA v SLOVENIJI

Spoštovane podjetnice in podjetniki!

SPIRIT Slovenija je pod okriljem programa Early Warning Europe - Slovenija vzpostavil 1. POSLOVNO URGENCO v SLOVENIJI, namenjeno podjetjem in podjetnikom, ki opažate prve znake potencialnih težav v poslovanju.

KAJ PONUJAJO? Brezplačno podporo in sodelovanje z mentorji, ki so v prvi vrsti izkušeni podjetniki, managerji ali eksperti na določenem poslovnem področju. Podpora in pomoč mentorja lahko traja od 15 minut pa tudi do 6 mesecev.

KAKO DO POMOČI? Če zaznate, da bi vam tovrstna pomoč in pogovor prišla prav, izpolnite VPRAŠALNIK, SPIRIT pa ga bo pregledal ter ocenil ali je vključitev v program smiselna in potrebna ter vas povabili na spoznavni pogovor. Čakalna vrsta je max 5 dni.

KOMU JE PROGRAM NAMENJEN? Program namenjen podjetjem, ki se soočajo z določenimi notranjimi ali zunanjimi tveganji, s konkretno težavo oziroma iščejo učinkovito rešitev in bi potrebovali neodvisen pogled, mnenje in usmeritev od zunaj. Z izkušenim krogom mentorjev, podjetnikov, managerjev iz različnih področij, vam bomo stopili naproti in skupaj začeli reševati nastale izzive oz. konkretne težave.

Ne odlašajte in ukrepajte! Obiščite SPIRIT-ovo POSLOVNO URGENCO in učinkovito rešite svoje težave.

Več o programu najdete na spodnji povezavi.

Vas zanima več o novici ˝1. POSLOVNA URGENCA v SLOVENIJI˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt neposredno.

Bodite obveščeni

Pripravljamo tedenske e-novice, s katerimi obveščamo o najpomembnejših aktivnostih.

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.