Dogodki

Vodenje, poslovna komunikacija in smisel

Vabljeni na webinar, ki je namenjen podjetjem, podjetnikom in potencialnim podjetnikom iz JV Slovenije.


Vsebina: 

Ljudje smo bitja odnosov. Kakovost odnosov se izraža v kakovostni komunikaciji. Lepi odnosi se gradijo s prijazno, nenasilno, empatično komunikacijo. Do sem idila… 

Kot lastniki podjetij, kot direktorji ali kot zaposleni se v teh covid časih zagotovo ukvarjate s številnimi vprašanji v zvezi s poslovanjem, prodajo, proizvodnjo, z bodočim razvojem dogodkov. 

Mag. Martin Lisec vas bo na predavanju spodbudil k analizi in k aktivnemu načrtovanju vaše dejavnosti na področju poslovne komunikacije med in po krizi. 

Ob konkretnem razmisleku o različnih oblikah komunikacije v teh kriznih časih bo predavatelj predstavil teoretične vidike vidik komunikacije ter vas preko vaj, tehnik in nalog usmeril k izdelavi ali revidiranju vašega poslovnega komunikacijskega načrta. Posebno pozornost bomo namenili razmisleku in vajam za ohranjanje osebnega ravnovesja vodstvenih kadrov v času krize.


Prijava:

Število udeležencev je omejeno.* Prijave so obvezne, sprejemamo jih do ponedeljka, 15. novembra 2021.

*Prednost bodo imeli podjetniki iz regije JV Slovenija. Omejili bomo udeležbo na enega predstavnika podjetja. Upoštevali bomo vrstni red oddanih prijav.


S prijavo na dogodek se strinjate s Pogoji uporabe storitev SPOT Svetovanje JV Slovenija.

Vas zanima več o dogodku ˝Vodenje, poslovna komunikacija in smisel˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt preko telefona.

Nataša Patafta
@ natasa.patafta@rc-kocevjeribnica.si
# 041 759 762
Nataša Patafta

Datum

17. 11. 2021

Začetek ob

09.00 uri

SPLETNI dogodek


Predavatelj

Mag. Martin Lisec

Mag. Martin Lisec

Mag. Martin Lisec je logoterapevt, predavatelj, mediator, co...
Preberi več

Mag. Martin Lisec

Predavatelj

Mag. Martin Lisec

Mag. Martin Lisec je logoterapevt, predavatelj, mediator, coach in urednik. Je ustanovitelj in direktor Inštituta Stopinje ter strokovni vodja izobraževalnih programov Inštituta Stopinje. V preteklosti je ustanovil in kot direktor vodil projekt Skala, ki še danes velja za pionirski projekt uličnega dela v Sloveniji. Bil je tudi soustanovitelj in direktor Inštituta za mediacijo Concordia, ki je med prvimi v Sloveniji ponudil kakovostna izobraževanja za družinske, šolske in gospodarske mediatorje. Izkušnje je nabiral tudi v gospodarstvu kot direktor slovenske izpostave Celovške Mohorjeve družbe. Več let je bil zaposlen tudi v vladni službi. Vseskozi posveča del svojega časa tudi prostovoljnemu delu, trenutno med drugim tudi v Zavodu za prestajanje kazni zapora na Igu in v zavodu Zadnje upanje. Cenjen in iskan je kot terapevt, predavatelj, coach in osebni svetovalec v podjetjih in javnih ustanovah. Njegova predavanja temeljijo na dolgoletnih praktičnih izkušnjah pri delu z ljudmi. Zapletene in kompleksne vsebine podaja na enostaven, sproščen in udeležencem prijazen način s ciljem, da se nova znanja lahko čim prej in čim bolj učinkovito uporabijo v praksi.

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.