Brezplačno usposabljanje

Usposabljanje LinkedIN

LinkedIn je pomembno orodje poslovnega povezovanja in mreženja in uživa najvišjo stopnjo zaupanja med omrežji med poslovnimi uporabniki. Želite najbolje izkoristiti ključne koristi omrežja in se izogniti napakam komuniciranja na LinkedInu?

SPOT Svetovanje JV Slovenija vabi na

brezplačno spletno usposabljanje LINKEDIN 

Usposabljanje bo potekalo v dveh delih.

PRVI DEL:

Četrtek, 8. september 2022, 09:00 – 13:00

Spoznali boste ključne koristi komuniciranja na LinkedInu, tipične napake komunikacije, ključne elemente dobrega LinkedIn profila, dobre prakse LinkedIn profila, skrite informacije na profilu, Social Selling Index (SS), s kom se povezujemo in zakaj, kako poslati povabilo za povezave…

Uredili boste določene elemente LinkedIn svojih profilov.

DRUGI DEL

Torek, 13. september 2022, 09:00 – 13:00

Spoznali boste kakšno vsebino objavljati na LinkedInu, različne oblike vsebin, kako pogosto objavljati, kakšna objava je dobra objava in uporabnost LinkedIna za prodajo.

Vsak udeleženec napiše eno objavo za svoj LinkedIn profil.

 Prijava na dogodek je obvezna in poteka izključno elektronsko. Prijavite se najkasneje do ponedeljka, 5. septembra 2022 do 14.00 .

S prijavo na dogodek se strinjate s Pogoji uporabe storitev SPOT Svetovanje JV Slovenija.

Vas zanima več o dogodku ˝Usposabljanje LinkedIN˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt preko telefona.

Vesna Fabina
@ vesna.fabina@ric-belakrajina.si
# 040 552 174
Vesna Fabina

Datum

08. 09. 2022

Trajanje

Dogodek bo potekal v dveh delih 8. septembra in 13. septembra, obakrat med 9:00-13:00

SPLETNI dogodek

Lokacija

ONLINE

Prijava

najkasneje do 5. septembra

Izobraževanje je namenjeno

Podjetnikom in potencialnim podjetnikom, ki želijo izkoristiti ključne koristi omrežja in se izogniti napakam komuniciranja na LinkedInu.


Predavatelj

Manca Korelc

Manca Korelc

...
Preberi več

Manca Korelc

Predavatelj

Manca Korelc

Manca Korelc je strokovnjakinja za LinkedIn, ena najglasnejših ambasadork te platforme v Sloveniji in avtorica knjige LinkedIn by the Book. Podjetjem v B2B sektorju (v Sloveniji in tujini) pomaga pri učinkoviti rabi LinkedIna za branding, pospeševanje prodaje in gradnji znamke delodajalca. V zadnjih 8 letih je izvedla več kot 460 predavanj in delavnic, redno pa nastopa tudi kot gostja domačih in tujih poslovnih dogodkov in podkastov.

Manca je tudi avtorica odmevnega projekta Moja jezera. Svoje ljubezni do pisanja, raziskovanja skritih kotičkov Slovenije in kolesarjenja je združila v projekt Moja jezera, v katerem s kolesom ali peš obiskuje vsa slovenska jezera, slapove in hribe s pogledom na jezera. Za projekt je prejela več nagrad (nagrado POMP in 2 NETKO nagradi), o projektu spregovorila za številne medije ter napisala knjigo The Slovenia Lakes.

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.