Brezplačna delavnica

Uspešen zaključek prodaje

Zaključevanje prodaje je kritična faza in končni cilj prodajnega procesa. Uspešnost zaključevanja pa je odvisna od tega, kako učinkovito smo izpeljali vse predhodne faze prodajnega procesa, pa tudi od spretnosti in odločnosti prodajnika. Na brezplačnem webinarju boste spoznali sodobne prodajne pristope in zmagovalne tehnike zaključevanja, da bomo zaključili več poslov in povečali svoje prodajne rezultate.


Izobraževanje je namenjeno: zainteresiranim posameznikom, potencialnim podjetnikom, mikro, malim in srednjim podjetjem iz regije JV Slovenija.


Vsebina:

1. Razumevanje prodajnega procesa kot spremljanje nakupnega protokola naših kupcev

2. Ključne spremembe v nakupnem obnašanju in navadah naših strank, ki jih je prinesla gospodarsko-zdravstvena kriza Covid19 

3. Kako je na novonastalo situacijo potrebno prilagoditi naš prodajni proces in kaj ja danes ključna naloga prodajnika? 

4. Če želimo prodati moramo imeti 10 tehnik prodajnega protokola jasno prodajno strategijo, ki je splet učinkovitih prodajnih pristopov, spoznajmo!

5. Zakaj je zaključevanje tako težavno? Naučimo se preseči ključne ovire in dvome, ki nas delajo neučinkovite.

6. Katere so glavne napake prodajnikov v fazi zaključevanja?

7. Kateri so nujni in potrebni pogoji, da lahko posel zaključimo? Smo res storiti vse, kar je bilo potrebno?

8. Najpogostejši ugovori strank v fazi zaključevanja in kako jih učinkovito upravljati, da bomo ohranili stabilnost in zaupanje?

9. Kdaj je pravi čas, da zaključimo? Ne zamudimo pravega trenutka! Naša neodločnost bo stranko odvrnila od nakupa.

10. Osvojimo 7 zmagovalnih tehnik zaključevanja, ki stranko prepričajo, da stori še zadnji in najpomembnejši korak – se odloči za nas!


Prijave:

Prijave do ponedeljka, 14. 2. 2022. Število udeležencev je omejeno. Pred izvedbo usposabljanja boste na e-naslov, ki ga boste navedli na prijavi, prejeli povezavo na dogodek.

 

Delavnica v v trajanju 4 šolske ure je za udeležence brezplačna.


Vljudno vabljeni.

 

S prijavo na dogodek se strinjate s Pogoji uporabe storitev SPOT Svetovanje JV Slovenija.

Vas zanima več o dogodku ˝Uspešen zaključek prodaje˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt preko telefona.

Breda Koncilja
@ breda.koncilja@ozs.si
# 051 422 580
Breda Koncilja

Datum

17. 02. 2022

Trajanje

od 12.00 do 15.20 ure

SPLETNI dogodek


Predavatelj

Mateja Milost

Mateja Milost

Direktorica svetovalnega podjetja Fimago in predavateljica n...
Preberi več

Mateja Milost

Predavatelj

Mateja Milost

Direktorica svetovalnega podjetja Fimago in predavateljica na Univerzi v Novi Gorici, že skoraj 25 let deluje na področju izvoznega svetovanja in postavitve marketinških strategij.

Do danes je uspešno pomagala več kot 300 domačim in tujim podjetjem pri prodoru na tuje trge in izboljšanju trženjskih aktivnosti. Kot svetovalka za trženje sodeluje v številnih mednarodnih in čezmejnih projektih in je avtorica preko petdesetih tržnih raziskav in študij za potrebe podjetji in razvojnih projektov. 

Mateja je predavateljica, ki s svojimi bogatimi izkušnjami, znanjem in konkretnostjo navdušuje in motivira udeležence v številnih slovenskih podjetjih, bankah, zavarovalnicah in kompetenčnih centrih. Med njenimi naročniki so ne le domača, temveč tudi tuja podjetja. Tako na fakulteti, kot tudi med podjetji, dosega najvišje evalvacijske ocene.

Več na www.uspesen.si.

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.