Brezplačna delavnica

REGISTRI AJPES - pregledno poslovno okolje s podatki in informacijami AJPES-a

SPOT Svetovanje Jugovzhodna Slovenija vas v sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Novo mesto, vabi na brezplačno delavnico REGISTRI AJPES – PREGLEDNO POSLOVNO OKOLJE S PODATKI IN INFORMACIJAMI AJPES-A,

Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve (AJPES) je javna agencija za zbiranje, obdelovanje, objavljanje in posredovanje podatkov o poslovnih subjektih in bonitetna agencija. Zagotavlja transparentnost poslovnega okolja ter z objavo množice podatkov o podjetjih in njihovem poslovanju skrbi za varnost udeležencev v pravnem prometu.

AJPES upravlja številne registre, spletne servise in orodja, iz katerih je mogoče pridobiti informacije za varnejše in preglednejše poslovno okolje. Za boljše prepoznavnost storitev in dostopnost podatkov organiziramo delavnico z naslednjo

vsebino:

  1. Iskanje informacij po spletnem portalu AJPES 
  2. Pregled po različnih registrih (Poslovni register Slovenije, EBR – Evropski poslovni register, RTR – register transakcijskih računov, RDL – register dejanskih lastnikov, drugi registri, evidence in poročila)
  3. Pregled letnih in zaključnih poročil
  4. Pregled uradnih objav
  5. Vprašanja in odgovori

 

Predavateljici:

Marjeta Arh Kvartuh in Saša Cotič Markovič, AJPES – izpostava Novo mesto


Prijave sprejemamo do četrtka, 24.8.2023 oz. do zasedbe prostih mest. Prijave so obvezne, saj je število udeležencev omejeno.


 Delavnica v trajanju 2 uri je za udeležence brezplačna. 


Vljudno vabljeni, da se nam pridružite.

S prijavo na dogodek se strinjate s Pogoji uporabe storitev SPOT Svetovanje JV Slovenija.

Vas zanima več o dogodku ˝REGISTRI AJPES - pregledno poslovno okolje s podatki in informacijami AJPES-a˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt preko telefona.

Breda Koncilja
@ breda.koncilja@ozs.si
# 051 422 580
Breda Koncilja

Datum

29. 08. 2023

Trajanje

od 12.00 do 14.00 ure

Dogodek v ŽIVO

Lokacija

predavalnica Območne obrtno-podjetniške zbornice Novo mesto
Foersterjeva ul. 10
Novo mesto

Izobraževanje je namenjeno

potencialnim pod. ter obrtnikom in podjetnikom regije JV Slovenija

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.