Odpiranje poslovnih priložnosti

Predstavitev področja industrije 4.0 in ogled Laboratorija za tovarne prihodnosti

SPOT Svetovanje Jugovzhodna Slovenija v sodelovanju s Centrom razvoja, raziskav in inovacij (CRRI) vabi na brezplačni dogodek - Predstavitev področja industrije 4.0 in ogled Laboratorija za tovarne prihodnosti.


Razvojni center Novo mesto je v okviru Centra razvoja, raziskav in inovacij (CRRI) v oktobru 2021 odprl Laboratorij za Tovarne prihodnosti (LABTOP). Gre za učni industrijski laboratorij za motiviranje, poučevanje, aplikativno raziskovanje in testiranje za rešitve na področju Industrije 4.0, kot so robotika, avtomatizacija in pametna specializacija. Laboratorij predstavlja najsodobnejše tehnologije, koncepte in rešitve za pametne tovarne z integracijo poslovnega sistema kot vezni člen v celotnem proizvodnem procesu. Gre za inovativno in unikatno rešitev v širši regiji.


Dogodek je priložnost za iskanje rešitev na izzive podjetij, razvijanje idej in o novih projektih, navezovanje stikov za izvedbo le-teh kot tudi za navezovanje novih poslovnih kontaktov in mreženje med udeleženci.


Pridružite se nam v torek, 7. decembra 2021, ob 9. uri v prostorih Podjetniškega inkubatorja Podbreznik, kjer vam bomo predstavili delovanje laboratorija. Po predstavitvi bo možnost pogovorov glede možnosti sodelovanja oz. pomoči pri iskanju rešitev za vaše izzive.


Predviden dnevni red:

8.45 – 9.00      Sprejem

9.00 – 10.00    Predstavitev področja industrije 4.0 - 

                       Izvajalec: dr. Krištof Debeljak

10.00 – 10.30  Ogled Laboratorija za Tovarne prihodnosti

10.30 – 11.00  Vprašanja in odgovori


Za obisk dogodka je obvezno izpolnjevanje PCT pogoja in predhodna prijava. Udeležba je za vse udeležence brezplačna.


Prijavite se lahko preko spletnega obrazca (na dnu strani) ali na spodnjih kontaktih.


Več informacij: crri@rc-nm.si ali 041 278 319 (Marko Rudolf), 040 197 264 (Darja Smiljič)


Veselimo se vašega obiska in vas lepo pozdravljamo.


O CENTRU RAZVOJA, RAZISKAV in INOVACIJ (CRRI)

CRRI je v preteklih letih in še vedno uspešno sodeluje z različnimi podjetji Dolenjske in Bele krajine (Revoz, Krka, TPV, Roletarstvo Medle, Mizarstvo Florjančič,…), kot tudi z izobraževalnimi ustanovami (Višja strokovna šola Novo mesto, Fakulteta za Informacijske študije, Strojna fakulteta,…). S projektnim delom omogočamo mladim diplomantom lažji prehod v zaposlitev kot tudi podjetjem pomagati najti ustrezen kader z uporabnim znanjem. Podjetjem nudimo pomoč pri vpeljavi rešitev iz področja Industrije 4.0. Izdelamo posnetek stanja, poiščemo podobne obstoječe robotske aplikacije, zagotovimo demonstracije in organiziramo oglede, izdelamo simulacije, izračunamo utemeljenost naložbe (ROI), pridobimo ponudbe, izberemo najprimernejše izvajalce, svetujemo pri izvedbi in nadzorujemo samo izvedbo.
S prijavo na dogodek se strinjate s Pogoji uporabe storitev SPOT Svetovanje JV Slovenija.

Vas zanima več o dogodku ˝Predstavitev področja industrije 4.0 in ogled Laboratorija za tovarne prihodnosti˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt preko telefona.

Darja Smiljić
@ darja.smiljic@rc-nm.si
# 040 197 264
Darja Smiljić

Datum

07. 12. 2021

Začetek ob

09.00 uri

Dogodek v ŽIVO


Predavatelj

dr. Krištof Debeljak

dr. Krištof Debeljak

...
Preberi več

dr. Krištof Debeljak

Predavatelj

dr. Krištof Debeljak

Dr. Krištof Debeljak je doktor znanosti s področja tehnike - izobraževanje. Je strokovnjak na področju avtomatizacije in optimizacije procesov, predavatelj na višješolskih programih ter svetovalec in predavatelj v podjetjih. Deluje tudi na mednarodnem področju.


Bogate delovne izkušnje si je pridobil z zaposlitvami v več mednarodnih korporacijah SMC, ABB, SIBO G., Kolektor in SMC GmBH Wien, povsod na pozicijah na nivoju product managerja.


Trenutno deluje kot predavatelj. Predava vsebine s področja avtomatizacije ter mehatronike na višješolskih programih Strojništva v ŠC v Škofji Loki na Izobraževalnem centru Erudio ter na Višji šoli v Kranju na programu Mehatronika. Izvaja vaje za zaključne letnike študentov na Pedagoški fakulteti na programih z vezavo tehnike. Izvaja tudi izobraževanja v SEE (Southeastern Europe ) za podjetje SMC industrijska avtomatika, ki je del svetovnega koncerna SMC.


Podjetjem svetuje pri postavitvi in vzpostavitvi sistemov za zajem podatkov iz proizvodnje ter optimizaciji procesov. Aktivno je v ključen v nekaj podjetjih.


Poleg tega izvaja izobraževanja v okviru programov Erasmus+ ter je organizator mednarodne konference SkillMe na področju sekundarnega izobraževanja, ki se je udeležuje med 6 in 7 držav, med 250 in 350 sodelujočih.


V preteklosti je sodeloval pri prenovah izobraževalnih programov v RS. Nekaj let je bil vodja študijske skupine za Mehatroniko v sklopu CPI RS. Izkušnje ima tudi kot podjetnik.

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.