Dogodki

Predstavitev digitalnih vavčerjev - DIH Slovenija

Vljudno vabljeni na spletno delavnico Predstavitev digitalnih vavčerjev v četrtek, 25. 2. 2021 ob 10. uri, ki jo bo vodilo Digitalno inovacijski stičišče Slovenije (DIH Slovenije).

Vsebina delavnice:

  • predstavitev poslanstva Digitalnega inovacijskega stičišča Slovenije in kje vam lahko pomagajo;
  • predstavitev digitalnih vavčerjev: digitalni marketing, digitalna strategija, kibernetska varnost, digitalne kompetence;
  • predstavitev trenutnih odprtih možnosti za mala in srednja podjetja za izboljšanje digitalnega poslovanja.

Spletna delavnica je brezplačna in je namenjen vsem zainteresiranim posameznikom, potencialnim podjetnikom, mikro, malim in srednjim podjetjem iz regije JV Slovenija.

Delavnica bo trajala 1 uro in pol. 

Prijava je možna do srede, 24. 2. 2021. Število mest je omejeno.

Vas zanima več o dogodku ˝Predstavitev digitalnih vavčerjev - DIH Slovenija˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt preko telefona.

dr. Marijeta Kobetič
@ marijeta.kobetic@ric-belakrajina.si
# 040 122 872
dr. Marijeta Kobetič

Datum

25. 02. 2021

Začetek ob

10.00 uri

SPLETNI dogodek


Predavatelj

DIH Slovenija

DIH Slovenija

DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu v...
Preberi več

DIH Slovenija

Predavatelj

DIH Slovenija

DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih izkušenj in primerov dobrih praks na lokalni, regionalni in mednarodni ravni; predlaga vladi in omogoča dostop do podatkov za spodbujanje podjetništva.

Vizija DIH Slovenije

DIH Slovenije je osrednja nacionalna točka za zagotavljanje, povezovanje in podporo poslovnih in tehnoloških znanj, tehnologij, eksperimentalnih in pilotnih okolij, najboljših praks, metodologij in drugih dejavnosti, ki so potrebne, da se slovenski industriji omogoči izgradnja digitalnih kompetenc, inovacij modelov in procesov; ki podpirajo njihovo digitalno preobrazbo in dvigujejo njihove konkurenčne prednosti, ki temeljijo na digitalnem.

Med-sektorsko in multidisciplinarno partnerstvo (univerze, raziskovalne in poslovne ustanove, podjetja, ponudniki IKT in organizacije za podporo podjetjem) gradijo ekosistem za trajnostno kratkoročno in dolgoročno podporo te vizije.

Projekt "SPOT Svetovanje JV Slovenija" je financiran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.