Brezplačno usposabljanje

Komunikacijske pasti in veščine pri prodaji

Komunikacijske pasti in veščine pri prodaji

»Prodajnik, ki premore nasmešek, navdušenje, strast, zna zanetiti iskrico zanimanja pri svojih strankah, se zaveda samega sebe, je vztrajen, samomotiviran, premore empatijo do drugih ljudi, je spreten v prodajni komunikaciji, je najboljši prodajnik. V prodaji je vse mogoče, v prodaji ni meja, pravijo strokovnjaki.«

V vsakem podjetju obstaja zavedanje, da je uspešnost podjetja na koncu v veliki meri odvisna od uspeha pri prodaji. Zato je pomembno, da nadgrajujejo znanja in veščine svojih zaposlenih na področju prodajne komunikacije. Kaj dela razliko med najboljšimi in med povprečnimi prodajniki?

SPOT Svetovanje JV Slovenija vas vabi na usposabljanje, ki bo potekalo v dveh delih, 23. in 24. novembra, med 9:000 in 13:00, v prostorih Podjetniškega inkubatorja Bela krajina. Usposabljanje bo izvajala Barbara Fortuna.

Okviren program usposabljanja:

  • Emocionalne kompetence – ključ do odličnega sodelovanja in komunikacije
  • Asertivna komunikacija
  • Ustvarjanje dobrega stika v prodajni komunikaciji
  • Raziskovanje strank
  • Predstavitev rešitve/produkta
  • Reševanje ugovorov
  • Zaključevanje posla


Število mest je omejeno. Na usposabljanje se lahko prijavite do 22. novembra 2022 oziroma do zapolnitve prostih mest.

S prijavo na dogodek se strinjate s Pogoji uporabe storitev SPOT Svetovanje JV Slovenija.

Vas zanima več o dogodku ˝Komunikacijske pasti in veščine pri prodaji˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt preko telefona.

Vesna Fabina
@ vesna.fabina@ric-belakrajina.si
# 040 552 174
Vesna Fabina

Datum

23. 11. 2022

Trajanje

23. in 24. november, od 9:00 - 13:00

Dogodek v ŽIVO

Lokacija

Podjetniški inkubator Bela krajina
Ulica heroja Starihe 19
Črnomelj

Št. udeležencev

do največ 20

Prijava

najkasneje do 22. novembra

Izobraževanje je namenjeno

mikro, malim in srednjim podjetjem, potencialnim podjetnikom


Predavatelj

Barbara Fortuna

Barbara Fortuna

Trenerka poslovnih veščin in coach Barbara Fortuna, profesor...
Preberi več

Barbara Fortuna

Predavatelj

Barbara Fortuna

Trenerka poslovnih veščin in coach Barbara Fortuna, profesorica angleščine in slovenščine, ima več kot 20 let izkušenj v poslovnem trenerstvu in coachingu ter vodstvenih izkušenj na področju privatnega šolstva ter izobraževanja odraslih. Treninge in coachinge izvaja na področju prodajne, vodenjske in timske komunikacije ter ima številne reference pri vodenju delavnic v uglednih slovenskih in mednarodnih podjetjih. Zaključen ima certificiran program mednarodne coaching zveze (ICF) za coache. Kot coach in trener v varnem okolju pomaga svojim strankam najti notranje vire moči za dosego njihovih ciljev. Svoje delavnice in coachinge izvaja tudi v angleškem in srbo-hrvaškem jeziku. Izpolnjuje standarde certifikata Inštituta za prodajo in marketing iz Velike Britanije (Institute of Sales and Marketing Management - ISMM), kjer se redno izpopolnjuje. Kot trenerka je certificirana pri Evropski šoli za administracijo, ki izobražuje uslužbence EU in NATO. Vse to omogoča vrhunsko in specifikam posamezne organizacije prilagojeno svetovanje, izvedbo treningov, učinkovito integracijo trenerskih, vodenjskih, coaching in svetovalnih vlog v podjetju ter dvig rezultatov.

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.