Brezplačna delavnica

Kako narediti uspešen Facebook oglas

KDAJ

V torek, 29. 9. 2020, med 8.00 in 11.00 uro

KJE

Podjetniški inkubator Podbreznik (Podbreznik 15, Novo mesto)

ZA KOGA

Za vse, ki se spoznavate oz. ste začeli s Facebook oglaševanjem in želite razumeti delovanje Facebook oglasa ter kako ga optimizirati, da nam prinese želene rezultate.

Delavnica je nadgradnja delavnice za začetnike »Kako začeti s Facebook oglaševanjem«, v kateri smo se naučili, kako narediti oglas. Ko pa imamo Facebook oglas narejen, se postavijo vprašanja o delovanju oglasov, kako preveriti ali deluje ali ne, kaj je potrebno izboljšati, ali povečati budget, koliko budgeta nastaviti in podobno. Spoznali boste:

  • kako nastaviti budget za oglas,
  • kako in kje preveriti kako oglasi delujejo,
  • sledenje delovanja oglasa v Google Analitiki,
  • kreiranje sledilnih linkov (UTM),
  • 5 uporabnih nasvetov.

Udeleženci s sabo prinesite svoj računalnik, odprt morate imeti Business Manager profil, pripravite svoj primer, na katerem boste delali, pripravite vprašanj.

PRIJAVA

Prijave so OMEJENE, sprejemamo jih do ponedeljka, 28. 9. 2020 oz. zasedbe prostih mest na tej POVEZAVI. Usposabljanje je za vse udeležence brezplačno.

S prijavo na dogodek se strinjate s Pogoji uporabe storitev SPOT Svetovanje JV Slovenija.

Vas zanima več o dogodku ˝Kako narediti uspešen Facebook oglas˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt preko telefona.

Darja Smiljić
@ darja.smiljic@rc-nm.si
# 040 197 264
Darja Smiljić

Datum

29. 09. 2020

Trajanje

3 ure

Dogodek v ŽIVO

Lokacija

Podjetniški inkubator Podbreznik
Podbreznik 15
8000 Novo mesto

Prijava

najkasneje do ponedeljka, 28. 09. 2020


Predavatelj

Irena Žagar

Irena Žagar

...
Preberi več

Irena Žagar

Predavatelj

Irena Žagar

Irena Žagar je neodvisna svetovalka za digitalni marketing, s katerim se ukvarja že 6 let. Svojo podjetniško pot je pričela v StartUp Društvu Novo mestu, sedaj pa s pomočjo Cluekit ekipe, skrbi za digitalni marketing v različnih mednarodnih podjetjih. Z ekipo skrbijo za TikTok profile kot so Postani vojak, Drinkopoly, Moon, Tiktoker, ... Je ustanoviteljica platformeTikToker.si, ki povezuje TikTok ustvarjalce z blagovnimi znamkami. V okviru platforme sodelujejo z Gizzmo, By maja, Simploo, Treecelet, ...

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.