Izmenjava dobrih praks

Zaključni dogodek SPOT Svetovanje

SPOT Svetovanje JV Slovenija ob zaključku projekta za izvajanje celovitih podpornih storitev organizira dogodek IZMENJAVA DOBRIH PRAKS - Zaključni dogodek SPOT Svetovanje JV Slovenija.


KDAJ: v četrtek, 1. decembra 2022, od 13.30 do 19.00.

KJE: restavracija Štajdohar v TRIS Kanižarica,  Kanižarica 41g, 8340 Črnomelj.

URNIK SREČANJA:

13.30 - 14.00 prihod in registracija udeležencev v restavraciji Štajdohar d.o.o.,
14.00 – 14:30 predstavitev SPOT Svetovanje JV Slovenija in izvedenih aktivnosti v okviru projekta za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev za potencialne podjetnike in podjetja v okviru Slovenskih poslovnih točk za obdobje od 2018 do 2022 (svetovalka Vesna Fabina),
14.30 – 15.00 pozdravni nagovori
15.00 - 16.30 predavanje na temo Uspešna poslovna kombinacija in moda za večjo samozavest podjetnikov (Lorella Flego),
16.30 – 17.00 predstavitev uspešnega in inovativnega produkta BEE QUEEN (Mojca Müller),
17.00 – 19.00 mreženje in izmenjava izkušenj udeležencev ob pogostitvi v restavraciji Štajdohar.

Dogodek je namenjen podjetnikom, ki so nam v celotnem obdobju izvajanja projekta odprli svoja vrata, predstavili svoja podjetja in poslovanje, predstavnikom mikro, malih in srednjih podjetij, ki so se udeležili naših dogodkov in sodelovali z nami, podpornim institucijam, ki so s svojim sodelovanjem omogočile kvalitetnejše izvajanje projekta ter predstavnikom občin, ki so veliko prispevali k popolnejšemu informiranju in svetovanju o podjetniških priložnostih in ugodnostih v posamezni občini. 

Cilj dogodka je boljše spoznavanje delovanja SPOT Svetovanje JV Slovenija in njegovega prispevka v obdobju 2018-2022, spoznavanje poslovanja uspešnih podjetij in produktov,  podjetniško izobraževanje, mreženje in povezovanje podjetnikov ter izmenjava izkušenj in iskanje rešitev.

S prijavo na dogodek se strinjate s Pogoji uporabe storitev SPOT Svetovanje JV Slovenija.

Vas zanima več o dogodku ˝Zaključni dogodek SPOT Svetovanje˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt preko telefona.

Vesna Fabina
@ vesna.fabina@ric-belakrajina.si
# 040 552 174
Vesna Fabina

Datum

01. 12. 2022

Trajanje

13:30-19:00

Dogodek v ŽIVO

Lokacija

Restavracija Štajdohar


Predavatelj

Lorella Flego

Lorella Flego

...
Preberi več

Lorella Flego

Predavatelj

Lorella Flego

Lorella Flego je  urednica, voditeljica, dipl. psihologinja, strokovnjakinja za modo in komunikacijo. V zadnjih letih Lorella veliko predava po Evropi na temo psihologije mode, kako oblačila vplivajo na naše počutje, kako dobro kupovati in pametno potrošiti denar, kako dobro zgraditi osebni slog, kako uporabiti barvno terapijo za boljše počutje in še mnogo drugega.

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport  ter SPIRIT, Javna agencija.