Izmenjava dobrih praks

Obisk podjetij Mala Plus d.o.o, Steklarstvo Kramarič, Mojca Stanko Kramarič s.p.

Namen dogodka Izmenjave dobrih praks je ogled dobre prakse, predstavitev produktov podjetnikov, obrtnikov drugim podjetjem in izmenjava izkušenj z namenom povezovanja podjetnikov in potencialnih podjetnikov.

Program

Pred dogodkom poteka dogodek Odpiranje poslovnih priložnosti

09.45 – 10.00 Prihod in registracija udeležencev na recepciji Poslovne cone Beti.

10.00 – 11.30 Ogled podjetja MalaPlus d.o.o. Metlika, Tovarniška cesta 3, 8330 Metlika.

11.30 – 11.45 Prevoz udeležencev v lastni režiji do Rosalnic (2 km).

11.45 – 12.00 Sprejem in pogovori udeležencev ob narezku in belokranjski pogači.

12.00 – 13.00 Ogled in predstavitev podjetja Steklarstvo Kramarič in domače dobrote Mojca Stanko Kramarič s.p., Rosalnice 38, 8330 Metlika.

13.00 – 15.00 Kosilo, mreženje in izmenjava izkušenj udeležencev v Hiši dobrega kruha, prikaz priprave in peke belokranjske pogače.

Dogodek je namenjen mikro, malim in srednjim podjetjem in podjetnikom ter potencialnim podjetnikom iz regije JV Slovenija. 

Prijava

Prijava na dogodek je obvezna in poteka izključno elektronsko. Prijavite se najkasneje do 21. septembra 2020 do 11. ure.

Mala plus d.o.o. Metlika
Družinsko podjetje, ki je dejavno na področju izdelave kovinskih konstrukcij in njihovih delov. Njihovi izdelki in storitve so skladni z najvišjimi standardi kakovosti kar dokazujejo tudi s pridobljenimi ISO standardi. Več na spletni strani podjeta.

Steklarstvo Kramarič in domače dobrote Mojca Stanko Kramarič s.p.
Družinsko podjetje, ki ukvarja s steklarstvom in izdelavo ter prodajo domačih sladkih dobrot. Ponujajo tudi pogostitve, šolo peke kruha, belokranjske pogače, priprave tort ipd.S prijavo na dogodek se strinjate s Pogoji uporabe storitev SPOT Svetovanje JV Slovenija.

Vas zanima več o dogodku ˝Obisk podjetij Mala Plus d.o.o, Steklarstvo Kramarič, Mojca Stanko Kramarič s.p.˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt preko telefona.

dr. Marijeta Kobetič
@ marijeta.kobetic@ric-belakrajina.si
# 040 122 872
dr. Marijeta Kobetič

Datum

24. 09. 2020

Začetek ob

10.00 uri

Dogodek v ŽIVO

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.