Izmenjava dobrih praks

Izmenjava dobrih praks mladih podjetij na področju spletne prodaje

Vabimo vas na brezplačni dogodek izmenjave dobrih praks mladih podjetij na področju spletne prodaje, ki bo potekal v torek, 27. septembra 2022, v Hotelu M v Ljubljani.


Svojo podjetniško pot in izkušnje bodo z vami delile tri podjetnice, ki imajo uspešne podjetniške zgodbe s prodajo preko spleta (Instagram, pa tudi spletna trgovina):

ALPINE PRINCESS: Znamka Alpine Princess je bila ustanovljena z mislijo in željo ustvariti športno opremo za ženske, ki prosti čas rade preživljajo v naravi in ob tem dobro izgledajo. Njihovi izdelki tako nenehno zasledujejo ravnovesje med uporabnostjo, kvaliteto, udobjem in izgledom. Začetni ponudbi stilsko dovršenih pajkic so dodali pohodne hlače, puloverje in flise, pohodniške nogavice, aktivne majice… Zgodbo Alpine Princess nam bo predstavila Manca Polovšak.

MODNA PRINCESA: Zgodbo Modne princese je zasnovala in jo piše Suzana Plavčak, ki ljubi ustvarjanje, kreiranje pentljic za male in velike princeske. Okrasni naglavni trakci, špangice za prve laske, gumice za čopek, obročki v najrazličnejših barvah so pričeli nastajati potem, ko je zaznala slabo izbiro teh dodatkov, ki jih je rabila za svoje otroke.

REINKARMIKA: Karmen Koren je mlada modna oblikovalka, podjetnica in lastnica trgovine z rabljenimi oblačili v Kobaridu. Kot je navedeno v enem od spletnih zapisov je »dekle, ki rešuje obleke«. V svoji Reinkarmiki ponuja rabljena, vintage oblačila, predelane kose in unikatne izdelke.


K udeležbi vabimo mlada podjetja, podjetnike(-ce) in bodoče podjetnike(-ce) ter vse, ki vas zanima izkušnja prodaje preko spleta, prioritetno iz regije JV Slovenija. Dogodek je namenjen izmenjavi izkušenj udeležencev in vzpostavitvi novih poslovnih povezav.


PROGRAM DOGODKA:

7.30 – 7.45

Zbiranje udeležencev pred Podjetniškim inkubatorjem Podbreznik, (Podbreznik 15, Novo mesto), odhod z avtobusom iz Novega mesta

8.45 – 9.15

Pogostitev z mreženjem

9.15 – 9.30

Uvodni pozdrav

9.30 – 10.30

Podjetniška zgodba Alpine Princess 

10.30 – 11.30

Podjetniška zgodba Modna princesa

11.30 – 13.00

Kosilo z mreženjem

13.00 – 14.30

Podjetniška zgodba Reinkarmika in motivacijsko predavanje

14.30 – 15.00

Zaključek dogodka in mreženje

16.00

Predvidena vrnitev v Novo mesto


Udeležba na dogodku je za vse udeležence brezplačna.


Prijavite se na spodnji povezavi, sprejemamo jih najkasneje do petka, 23. 9. 2022 do 14. ure oz. do zasedbe prostih mest. Število udeležencev dogodka je omejeno, zato pohitite s prijavami.


Lepo vabljeni.

 

S prijavo na dogodek se strinjate s Pogoji uporabe storitev SPOT Svetovanje JV Slovenija.

Vas zanima več o dogodku ˝Izmenjava dobrih praks mladih podjetij na področju spletne prodaje˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt preko telefona.

Darja Smiljić
@ darja.smiljic@rc-nm.si
# 040 197 264
Darja Smiljić

Datum

27. 09. 2022

Trajanje

7:30 do 16:00 ure

Dogodek v ŽIVO

Lokacija

Hotel M
Derčeva ulica 4
Ljubljana (organiziran prevoz z avtobusom iz NM)

Prijava

najkasneje do do petka, 23. 9. 2022 do 14. ure oz. do zasedbe prostih mest

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.