Na podlagi zahtev poglavja XII, Uredbe (ES) 852/2004 o higieni živil, lahko v proizvodnji ali prometu z živili delajo le osebe, ki izkazujejo znanje o higieni živil, pridobljeno s strokovno izobrazbo ali dodatnim usposabljanjem. Vsi, ki delajo z živili in ki skrbijo za vzdrževanje postopkov HACCP sistema morajo biti ustrezno usposobljeni in seznanjeni z načeli dobre prakse. Da boste z vsem seznanjeni, vas vabimo na delavnico z naslednjo vsebino.
Vsebina:
Prijave zbiramo do petka, 17.3.2023. Zaradi omejenega števila mest je prijava na delavnico obvezna. V kolikor se iz istega podjetja prijavlja več udeležencev, naj vsak izpolni svojo e-prijavnico in vpiše svoj e-naslov.
Delavnica v trajanju 3 šolske ure je za udeležence brezplačna.
Vsak udeleženec dobi potrdilo o udeležbi.
S prijavo na dogodek se strinjate s Pogoji uporabe storitev SPOT Svetovanje JV Slovenija.
Vas zanima več o dogodku ˝Dobra higienska praksa oz. HACCP v praksi˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt preko telefona.
Breda Koncilja21. 03. 2023
od 15.30 do 17.45 ure
Območna obrtno-podjetniška zbornica Novo mesto (Foersterjeva 10
Novo mesto)
Povezava do spletne strani evropske kohezijske politike v Sloveniji: https://evropskasredstva.si