Na podlagi zahtev poglavja XII, Uredbe (ES) 852/2004 o higieni živil, lahko v proizvodnji ali prometu z živili delajo le osebe, ki izkazujejo znanje o higieni živil, pridobljeno s strokovno izobrazbo ali dodatnim usposabljanjem. Vsi, ki delajo z živili in ki skrbijo za vzdrževanje postopkov HACCP sistema morajo biti ustrezno usposobljeni in seznanjeni z načeli dobre prakse. Da boste z vsem seznanjeni, vas vabimo na delavnico z naslednjo vsebino:
Prijave sprejemamo do petka, 11. 3. 2022. Zaradi omejenega števila mest je prijava na delavnico obvezna.
Na delavnici prosimo, da upoštevate trenutno veljavna higienska priporočila NIJZ.
Delavnica v trajanju 3 šolske ure je za udeležence brezplačna.
Vsak udeleženec dobi potrdilo o udeležbi.
Vljudno vabljeni.
S prijavo na dogodek se strinjate s Pogoji uporabe storitev SPOT Svetovanje JV Slovenija.
Vas zanima več o dogodku ˝Dobra higienska praksa oz. HACCP v praksi˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt preko telefona.
Breda Koncilja15. 03. 2022
15.00 uri
predavalnica OOZ Novo mesto
Foersterjeva ulica 10
8000 Novo mesto
nosilcem živilske dejavnosti: gostincem, pekom, mlinarjem, slaščičarjem, ...
Predavatelj
Janja Bajt Smrekar je univerzitetna diplomirana živilska teh...
Preberi več ➝
Predavatelj
Janja Bajt Smrekar je univerzitetna diplomirana živilska tehnologinja, z dolgoletnimi izkušnjam na področju uvajanja sistema HACCP ter izvajalka številnih predavanj in svetovanj
Povezava do spletne strani evropske kohezijske politike v Sloveniji: https://evropskasredstva.si