Brezplačno usposabljanje

Osebnost je ključ do uspeha

Razvoj osebnega potenciala (vaša identiteta, osebno poslanstvo, 7 stebrov uspešne osebnosti, notranji "mindset" , pomen odnosov v osebnem in poslovnem življenju, komunikacija). Profesionalna odličnost in ravnovesje med zasebnim in poslovnim (profesionalno poslanstvo, učenje in razvoj potencialov, faze na poti k odličnosti, karizma in intuicija, obvladovanje časa, samodisciplina ...).

Usposabljanje je namenjeno vsem zainteresiranim posameznikom, potencialnim podjetnikom, mikro, malim in srednjim podjetjem iz regije JV Slovenij.

Udeležba je obvezna na obeh terminih usposabljanja. Število udeležencev je omejeno na 15. Posamezno srečanje bo trajalo 5 ur z odmori in prigrizkom.

S prijavo na dogodek se strinjate s Pogoji uporabe storitev SPOT Svetovanje JV Slovenija.

Vas zanima več o dogodku ˝Osebnost je ključ do uspeha˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt preko telefona.

dr. Marijeta Kobetič
@ marijeta.kobetic@ric-belakrajina.si
# 040 122 872
dr. Marijeta Kobetič

Datum

28. 09. 2020

Trajanje

2x srečanje

Dogodek v ŽIVO

Lokacija

OOZ Črnomelj
Ulica 21. oktobra 10
8340 Črnomelj

Št. udeležencev

do največ 15


Predavatelj

Mateja Milost

Mateja Milost

Direktorica svetovalnega podjetja Fimago in predavateljica n...
Preberi več

Mateja Milost

Predavatelj

Mateja Milost

Direktorica svetovalnega podjetja Fimago in predavateljica na Univerzi v Novi Gorici, že skoraj 25 let deluje na področju izvoznega svetovanja in postavitve marketinških strategij.

Do danes je uspešno pomagala več kot 300 domačim in tujim podjetjem pri prodoru na tuje trge in izboljšanju trženjskih aktivnosti. Kot svetovalka za trženje sodeluje v številnih mednarodnih in čezmejnih projektih in je avtorica preko petdesetih tržnih raziskav in študij za potrebe podjetji in razvojnih projektov. 

Mateja je predavateljica, ki s svojimi bogatimi izkušnjami, znanjem in konkretnostjo navdušuje in motivira udeležence v številnih slovenskih podjetjih, bankah, zavarovalnicah in kompetenčnih centrih. Med njenimi naročniki so ne le domača, temveč tudi tuja podjetja. Tako na fakulteti, kot tudi med podjetji, dosega najvišje evalvacijske ocene.

Več na www.uspesen.si.

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.