Brezplačno usposabljanje

E-usposabljanje Treningi prodaje

 

Imate storitev ali produkt, za katerega veste, da je odličen, a ga kar nekako ne znate dobro tržiti? Želite ostati skromni in pričakujete, da bodo stranke kar prišle, a se to ne zgodi? Želite prodati več, saj težko živite od svojega produkta ali storitve pa ne veste, kako se zadeve lotiti? Ne marate prodaje, ker ste mnenja, da je to vsiljevanje in ne želite izpasti kot “prodajnik”? Se težko spravite k prodaji, čeprav veste, da brez tega ne boste mogli imeti uspešnega posla?

 

Prodaja je najpomembnejša veščina, ki bi jo moral obvladati vsak podjetnik, ki želi od svojega posla živeti. Če ste na enega ali več zgornjih vprašanj odgovorili z "da", vas vabimo da se nam pridružite na brezplačnem usposabljanju TRENINGI PRODAJE,  ki ga organizira naša točka SPOT Svetovanje Jugovzhodna Slovenija.

VSEBINA USPOSABLJANJA: Naučili se boste, kako svoje storitve ali produkte prodati na naraven, prijazen in nevsiljiv način in se enkrat za vselej znebili odpora do prodaje. Skupaj bomo odkrili:

  • Kako v prodajni lijak pridobiti nabor strank (kje iskati stranke in iz katerih kanalov lahko pridobite čim več strank) in vzpostaviti stik.
  • Kako učinkovito izpeljati hladni klic.
  • Kako potencialne stranke navdušiti za svoj produkt ali storitev (brez pretiravanja, olepševanja in laži).
  • Kako stranke prositi za priporočilo in poskrbeti, da ga boste zares tudi dobili.
  • Kako se pripraviti na prodajni sestanek in ga izpeljati samozavestno in prepričljivo. Kako ga voditi, na kaj morate biti pozorni, katerih napak ne smete narediti.
  • Kako prodajo zaključiti in povečati možnosti, da stranka reče DA. In to z največjim veseljem.
  • Kako razrešiti ugovore in kako reagirati na ugovore glede cene.
  • Kako se učinkovito pogajati in se na pogajanja pripraviti tako, da vas nihče ne bo mogel presenetiti.

Usposabljanje je interaktivnega tipa, v njem udeleženci aktivno sodelujete, in z veliko primeri.

Podobno usposabljanje smo izvedli že v preteklosti. Predavateljica je bila zelo pohvaljena. Odzivi nekaterih udeležencev:

 »Simpatična in energična predavateljica, ki poveže in vključi vse sodelujoče... uporabne teme in zanimiv potek delavnice.«

»Super izvedba, izvrstna predavateljica!« 

»Super, res hvala predavateljici za izjemno delavnico.«

ZA KOGA:  za mikro in mala podjetja in podjetnike ter potencialne podjetnike, prednostno iz regije JV Slovenija.

KDAJ: tri zaporedne torke7. 9. , 14. 9. in 21. 9. 2021, s pričetkom ob 8. uri. Posamezna delavnica traja 4 šolske ure. 

KJE: od doma – ON-LINE preko programa ZOOM (potrebujete: pametni telefon ali tablico ali računalnik ter internetno povezavo).

PRIJAVE: so OMEJENE na 12 udeležencev, sprejemamo jih do ponedeljka, 6. 9. 2021 oz. zasedbe prostih mest.  Obvezna je udeležba na vseh treh terminih usposabljanja.

Vsa navodila in napotke boste prejeli pred usposabljanjem na vaš elektronski naslov, ki ga boste navedli na prijavi. 

Usposabljanje je za vse udeležence brezplačno.

S prijavo na dogodek se strinjate s Pogoji uporabe storitev SPOT Svetovanje JV Slovenija.

Vas zanima več o dogodku ˝E-usposabljanje Treningi prodaje˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt preko telefona.

Darja Smiljić
@ darja.smiljic@rc-nm.si
# 040 197 264
Darja Smiljić

Datum

21. 09. 2021

Trajanje

Večdnevno usposabljanje: tri zaporedne torke, 7. 9., 14. 9. in 21. 9. 2021

SPLETNI dogodek


Predavatelj

Nina Dušić Hren

Nina Dušić Hren

...
Preberi več

Nina Dušić Hren

Predavatelj

Nina Dušić Hren

Nina Dušić Hren, psihologinja, podjetnica (Dober stik, Nina Dušić Hren s.p.) in trenerka mehkih veščin. Poučuje prodajo in javno nastopanje. Organizira lastne dogodke Večere dobrega stika.

Z vodenjem delavnic in izobraževanjem ljudi, kako komunicirati, ima več kot 10 let izkušenj, zato zelo dobro ve, kateri pristopi resnično delujejo in kako poskrbeti, da vsak dobi tisto kar potrebuje. Ljudje smo si različni in tudi znanje sprejemamo na različne načine. Kot psihologinja zna k vsakemu pristopiti na ustrezen način. Na delavnicah praktično nič ne predava, ampak udeležence preko različnih aktivnosti pripelje do novih rešitev. Tako si vso snov bolje zapomnijo, poleg tega pa jo takoj preizkusijo v igri vlog. Praksa predstavlja polovico vsakega modula.

Sodeluje tako z velikimi kot tudi manjšimi podjetji in podjetniki. Prodajnih veščin uči tudi tiste, ki šele vstopajo na samostojno podjetniško pot.

Projekt "SPOT Svetovanje JV Slovenija" je financiran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.