Izmenjava dobrih praks

Animacijski dogodek Predstavitev JR za podelitev finančnih spodbud za podjetnice začetnice 2023 s primerom dobre prakse prijave na razpis

SPIRIT Slovenija je na svoji spletni strani objavil  Javni razpis - »Natečaj za podelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnic začetnic 2023«, v okviru katerega bo 100 podjetnic z najboljšim poslovnim modelom nagrajenih s finančno nagrado 3.000 eur.


SPOT Svetovanje JV Slovenija organizira in vas vabi na predstavitev javnega razpisa in primera dobre prakse prijave na razpis.


KDAJ IN KJE: Dogodek bo potekal v petek, 5. maja 2023, med 9. in 11. uro, v prostorih Podjetniškega inkubatorja Podbreznik, Podbreznik 15, Novo mesto.


KOMU JE NAMENJEN: Dogodek (in razpis) je namenjen potencialnim podjetnicam in podjetnicam začetnicam, ki ste v letu 2022 ali 2023 registrirale svoje podjetje, ne glede na to ali ste se v njem samozaposlile ali ne. Na predstavitev vabljene tudi vse, ki nameravate odpreti podjetje v letošnjem ali prihodnjem letu in bi se želele seznaniti s pogoji za prijavo na razpis, ki bo predvidoma odprt tudi prihodnje leto.


PROGRAM DOGODKA:

1.    Predstavitev javnega razpisa »Natečaj za podelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnic začetnic 2023«.

(Darja Smiljić, točka SPOT Svetovanje JV Slovenija)

2.    Primer dobre prakse  prijave na javni razpis za ženske podjetnice. 

(Sara Zupančič s.p., poslovno svetovanje)

3.    Ostale podjetniške spodbude in aktualne informacije.

4.    Pogostitev z mreženjem.


PRIJAVE: Prijava je obvezna, sprejemamo jih do četrtka, 4. 5. 2023, do 13. ure.


Udeležba na dogodku je brezplačna. 


Za SPOT Svetovanje Jugovzhodna Slovenija dogodek koordinira Razvojni center Novo mesto d.o.o.S prijavo na dogodek se strinjate s Pogoji uporabe storitev SPOT Svetovanje JV Slovenija.

Vas zanima več o dogodku ˝Animacijski dogodek Predstavitev JR za podelitev finančnih spodbud za podjetnice začetnice 2023 s primerom dobre prakse prijave na razpis˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt preko telefona.

Darja Smiljić
@ darja.smiljic@rc-nm.si
# 040 197 264
Darja Smiljić

Datum

05. 05. 2023

Trajanje

od 9.00 do 11.00

Dogodek v ŽIVO

Lokacija

Podjetniški inkubator Podbreznik
Podbreznik 15
Novo mesto

Prijava

najkasneje do do 4. 5. 2023 do 13. ure


Predavatelj

Sara Zupančič

Sara Zupančič

Sara Zupančič je samostojna podjetnica, ki je strast našla v...
Preberi več

Sara Zupančič

Predavatelj

Sara Zupančič

Sara Zupančič je samostojna podjetnica, ki je strast našla v podpiranju ljudi, da se zbujajo navdihnjeni nad tem, kar počnejo v življenju. To počne kot Managerka delovne sreče, mentorica za navade ter avtorica Jutranjika, dnevnika jutranje rutine. Lani je uspešno kandidirala na javnem razpisu SPIRITa »Natečaj za podelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnic začetnic 2022«.

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport  ter SPIRIT, Javna agencija.