Avtor prispevka: dr. Marijeta Kobetič Objavljeno: 17. september 2021

Showroom regije SPOT Svetovanje JV Slovenija 2021 – Predstavitev podjetij JV Slovenije v digitalni obliki

Iznajdljivost Kočevcev, inovativnost Belokranjcev, pridnost Dolenjcev, entuziazem, pogum, delavnost in zagnanost. To je podjetništvo jugovzhodne regije. Showroom predstavlja en del.

Namen Showroom aktivnosti, v sklopu projekta SPOT regije 2018–2021, je predstavitev in promocija gospodarstva v regiji. Tako smo leta 2019 postavili razstavo, kjer smo predstavili uspešna podjetja v regiji JV Slovenija. Razstavljen je na sedežu SPOT Svetovanja JV Slovenija na naslovu Podbreznik 15, Novo mesto. Podjetja so bila predstavljena na panojih, kjer so navedeni njihovi podatki, s čim se ukvarjajo, dopolnjeni pa so še z nekaterimi slikami, ki predstavljajo podjetje. Razstavo je še vedno možno ogledati v fizični obliki.

Ker se je v letu 2020 pojavil koronavirus in so bili osebni obiski omejeni, smo se na SPOT Svetovanju JV Slovenija odločili, da obstoječo razstavo digitaliziramo in jo objavimo na novo postavljeni spletni strani https://spotjvslo.si.

Showroom je predstavljen na samostojnem zavihku (https://spotjvslo.si/showroom), kjer so navedena posamezna podjetja. S klikom na posamezno podjetje se odpre slika panoja iz razstave, podatki in povezava do spletne strani podjetja. Na dnu strani imamo tudi povabilo novim podjetjem k sodelovanju. Prijavo smo poenostavili. Tisti, ki želijo sodelovati izpolnijo potrebna polja in k prijavi dodajo logotip ter minimalno 2 fotografiji.

S tem smo uspešno predstavili produkte regijskih podjetij na enem mestu tako v fizični kot digitalni obliki in prispevali k prepoznavnosti predstavitve regijskega gospodarstva.

Na tem mestu vabimo vsa zainteresirana podjetja v JV Sloveniji, da se prijavijo in izkoristijo izjemno priložnost sodelovati in se predstaviti širši publiki. Prijavite se lahko na naslednji povezavi: https://spotjvslo.si/showroom/prijava

Vas zanima več o članku ˝Showroom regije SPOT Svetovanje JV Slovenija 2021 – Predstavitev podjetij JV Slovenije v digitalni obliki˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt neposredno.

Članki, ki jih dostopate na tej spletni strani so bili pripravljeni na podlagi različnih virov, veljavnih v času priprave besedila. V primeru kasnejših sprememb zakonodaje, sodne ali upravne prakse avtorji in SPOT Svetovanje JV Slovenija ne odgovarjajo za ažurnost oziroma uskladitev besedila s kasnejšimi spremembami.

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.