Avtor prispevka: dr. Marijeta Kobetič Objavljeno: 11. februar 2022

Izvedli smo spletno delavnico Objavi svoj prvi podkast v enem dnevu s predavateljem Blažem BrancemV četrtek, 10. 2. 2022 smo izvedli odlično spletno delavnico z naslovom Objavi svoj prvi podkast v enem dnevu. Predaval je Blaž Branc, zanimiv, znanja poln in strokoven predavatelj, ki že vrsto let predava, se ukvarja s start-up podjetništvom ter skrbi za razvoj vodij, marketinga in prodaje.

Na delavnici nam je predstavil zakaj so podkasti tako priljubljeni in nekaj dobrih primerov dobro zastavljenega podkasta.

Podučili smo se kako lahko podkast koristi našemu podjetju oziroma kako ga lahko izkoristimo za promocijo, prodajo ali izobraževanje.

Delavnica je bila interaktivna, zato smo udeleženci načrtovali kako bi konceptualno in vsebinsko zastavili svoj prvi podkast. Predavatelj je dal zelo zanimive in koristne komentarje na naše zamisli.

Ogledali smo si orodja, ki nam lahko pomagajo pri snemanju, npr. kakšne mikrofone in druge pripomočke potrebujemo. Pri tem so sodelovali nekateri udeleženci, ki so v snemanju že izkušeni.

Pogledali smo si platforme, skozi katere podkast objavimo, predavatelj pa nam je pokazal tudi aplikacijo, preko katere lahko snemamo, urejamo in objavimo svoj prvi podkast.

Nad delavnico smo bili udeleženci nadvse navdušeni.


Nekaj odzivov zadovoljnih udeležencev:

»koncept tega dogodka je bil res popoln. from zero to ready for action«

»zelo zanimivo predavanje in izredno simpatično, všečno, sproščeno predajanje znanja :)«

»predavatelj je res odličen.«

»še več takih tečajev«

Vas zanima več o članku ˝Izvedli smo spletno delavnico Objavi svoj prvi podkast v enem dnevu s predavateljem Blažem Brancem˝? Napišite nam vaše vprašanje ali vstopite v kontakt neposredno.

Članki, ki jih dostopate na tej spletni strani so bili pripravljeni na podlagi različnih virov, veljavnih v času priprave besedila. V primeru kasnejših sprememb zakonodaje, sodne ali upravne prakse avtorji in SPOT Svetovanje JV Slovenija ne odgovarjajo za ažurnost oziroma uskladitev besedila s kasnejšimi spremembami.

Projekt »SPOT Jugovzhodna Slovenija« se izvaja v okviru JR podporno okolje 2023 in je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.